Vergroot leiderschap en eigenaarschap

Grote opdrachtgevers ondersteunen die hebben gekozen voor de maatwerkregeling en zelf de regie hebben over het verzuimproces. Het vertrouwen en de vrijheid om te doen wat nodig is, gefaciliteerd met de juiste producten, diensten, kennis en systemen. En je werk zo invullen dat het bij jou en je leven past. Dat is werken bij Mensely.

Leadership is not about being in charge. It's about taking care of those in your charge.

Mensely ondersteunt en adviseert opdrachtgevers die volgens het 'Eigen regiemodel' werken. Daarvoor leveren we de juiste professionals, slimme diensten, praktische kennis en adviezen rondom preventie, verzuim en re-integratie. Samen met de klant stellen we leidinggevenden in staat tot effectief leiderschap en medewerkers om eigenaarschap te nemen over hun werkende leven. Ons doel? Medewerkers die zelfredzaam, gezond en met plezier aan het werk zijn, in een baan die bij ze past.

Waar staan we voor?

Leidinggevenden spelen in onze visie een cruciale rol in het voorkomen van verzuim en het vergroten van het werkplezier en de wendbaarheid van medewerkers. Mensely wil dan ook inspireren tot effectief leiderschap en het nemen van eigenaarschap. Ook stimuleren we organisaties om op een andere manier naar verzuim te kijken. Veel ziekmeldingen hebben immers geen medische oorzaak, maar komen voort uit privé-, werk- of motivatieproblemen. Denk aan rouw, een conflict of werk dat niet meer past. Hierdoor kan iemand tijdelijk niet in staat zijn om te werken. Toch is een ziekmelding niet per se de beste oplossing. Goed leiderschap maakt het mogelijk in gesprek te gaan, de medewerker regie te geven over de situatie en een écht passende oplossing te zoeken.

Voor wie doen we wat we doen?

Onze mensen werken in totaal voor zo'n 100 werkgevers met ruim 346.000 medewerkers. Overal in Nederland en in allerlei branches. Denk aan de zorg, kinderopvang, zakelijke dienstverlening, verzekeringen, uitzendbranche en overheidsorganen zoals gemeentes, ministeries en waterschappen. De gemene deler? Het zijn organisaties met meer dan 500 medewerkers die volgens het Eigen regiemodel (willen) werken.

Hoe doen we dat?

Door bij iedere klant te kijken wat er écht nodig is en daar onze dienstverlening op af te stemmen. Door leidinggevenden te inspireren tot goed leiderschap en medewerkers tot het nemen van eigenaarschap. Dit alles begint met een goede match tussen onze opdrachtgevers en professionals. En met een goede match tussen jou als professional en het werk dat je doet. Zodat je bij ons kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Autonoom, in vrijheid en met ons volledige vertrouwen.

"Echt Mensely? Ik gaf aan dat een opdracht me niet meer paste. Binnen een week was het geregeld én ontving ik een bedankje voor het feit dat ik het een jaar had gedaan."

Edward van Glabbeek
Bedrijfsarts bij Mensely

Autonomie

Hoe, waar en wanneer je werkt bepaal je grotendeels zelf. Jij geeft vorm aan je eigen functie en agenda. Voor ons tellen het eindresultaat en tevreden klanten.

Autonomie

Hoe, waar en wanneer je werkt bepaal je grotendeels zelf. Jij geeft vorm aan je eigen functie en agenda. Voor ons tellen het eindresultaat en tevreden klanten.

Vertrouwen en vrijheid

We vertrouwen erop dat jij weet wat de klant nodig heeft en je hebt de vrijheid om dat te regelen. Wij faciliteren uiteraard waar nodig.

Werk dat bij je past

Vertel ons waar je echt blij van wordt, wat je wilt doen en wat je wilt leren. Wij doen er alles aan om dat mogelijk te maken.

De vakgebieden bij Mensely

Ons team

Zodra je onze gang in het hoofdkantoor in Utrecht binnenstapt, weet je dat je bij Mensely bent. Het is er óf heel stil omdat iedereen buiten de deur is óf je hoort gelach en gepraat. Wat overigens niet wil zeggen dat er niets gebeurt, integendeel. Ons kernteam faciliteert de professionals in het veld met alle randvoorwaarden, zoals accountmanagement, marketing, financiën, HR, IT en juridische zaken. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een kop koffie of om samen te sparren. Wie je ook bent, de deur staat voor je open, dus loop vooral even binnen.

Doorontwikkelen binnen HumantotalCare

Wij zijn onderdeel van HumanTotalCare, waar ook ArboNed, HumanCapitalCare, Focus en IT&Care onder vallen. Door deze gebundelde krachten, werk je in een organisatie die zich ontwikkelt en innoveert op basis van grote hoeveelheden data. Daarnaast heb je veel doorgroeimogelijkheden en toegang tot een eigen, interne academy met cursussen en workshops. In aanvulling daarop organiseren we bij Mensely ieder jaar nog een aantal professionaliseringdagen over actuele thema's.

De laatste vacatures

Mensely & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als gezonde organisatie vinden we het onze verantwoordelijkheid iets terug te doen voor onze maatschappij. Zo zijn we partner van JINC - een social enterprise die zich inzet voor kansen op de arbeidsmarkt voor kinderen met een sociaaleconomische achterstand. In het kader van het Baas-van-Morgen-project staat onze directeur jaarlijks haar stoel een dagje af aan twee kinderen, die zo hun horizon verbreden, een fikse dosis zelfvertrouwen krijgen en een mooi netwerkcontact opdoen voor later. En, voor ons is het soms heel verfrissend om te horen hoe onze tijdelijke CEO's de dingen zien.  

Daarnaast steunen we de Voedselbank en maken we waar mogelijk gebruik van leveranciers met een duurzame insteek voor bijvoorbeeld relatiegeschenken. Meer informatie over wat we doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, vind je op onze corporate website.  

Ontmoet je collega's

Blijf op de hoogte van interessante vacatures