Onze ambitie

HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken en met elkaar hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: #meerbetekenen voor werkend Nederland.
Vanuit onze deskundigheid en liefde voor het vak zorgen we voor een vakkundige begeleiding en ondersteuning van werkgevers en hun medewerkers, op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid. Samen met onze klant spelen wij in op de veranderende ontwikkelingen binnen werk en maatschappij.
Dat doen we vanuit verschillende merken, ieder voor een eigen klantensegment. ArboNed ontzorgt het mkb. HumanCapitalCare werkt vanuit een integraal aanbod aan diensten samen met grootzakelijke klanten. En Mensely is de kennispartner en dienstverlener als het gaat om eigen regie en leiderschap & inzetbaarheid. Binnen onze merken werken 2.000 medewerkers voor ruim 65.000 werkgevers en circa 1,4 miljoen werkenden.
Positieve gezondheid is de basis waarop wij onze deskundigheid, oprechte aandacht en data combineren. We geven wat onze klanten écht nodig hebben, zijn daar trots op en we delen dit graag.

Bekijk onze vacatures

Blijf op de hoogte van interessante vacatures