Advies

Samen komen we verder. Dat geldt ook in de wereld van verzuim en preventie. Alles voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Ons, en daarmee jouw doel. Elke specialisatie telt, is van waarde en vormt een schakel in het proces.
Gezamenlijke visie

Gezamenlijke visie

Werken vanuit de waarden positief, vernieuwend en scherp, binnen een hecht team met een diversiteit aan collega's waarmee je nauw samenwerkt.
Focus op preventie

Focus op preventie

Klanten in beweging brengen met concreet, preventief advies die hun medewerkers helpen gezond, gemotiveerd en competent te houden.
Multidisciplinaire klantteams

Multidisciplinaire klantteams

Samenwerken maakt jouw werk leuker. Je komt samen met een diversiteit aan collega's tot de best passende oplossing voor de klant.

Maak gebruik van je specialisatie

HumanTotalCare geeft specialisten de ruimte om van betekenis te zijn en zich te ontwikkelen en biedt werk waar je hart sneller van gaat kloppen. De reden waarom jij je bent gaan specialiseren. Werknemers die een risicogroep vormen voor verzuim, of herstellende zijn, kun jij voorzien van passend advies. In de rol van arbeids- en organisatiedeskundige, verzuimadviseur, psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeidsdeskundige, loopbaanadviseur/-coach, re-integratieadviseur (2e spoor), arbeidshygiënist, ergonoom of veiligheidskundige, maak jij het verschil voor werkgever en werknemers.

Stimuleer organisatieontwikkeling

Samen met verschillende disciplines draag je bij aan de organisatieontwikkeling van jouw klanten, die leidt tot het hebben en behouden van gezonde werknemers. Hun hele werkzame leven lang. Als specialist analyseer je vraagstukken op diverse niveaus: organisatiebreed, per afdeling of per individu. Binnen het vakgebied Advies onderscheiden we verschillende rollen, denk aan adviseur, projectleider, expert, procesbegeleider en coach of trainer, waarbij doorgaans wordt samengewerkt in multidisciplinaire klantteams. Onze specialisten denken graag vanuit het eigen vakgebied mee, om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

De laatste vacatures voor advies

Adviseurs aan het woord

Blijf op de hoogte van interessante vacatures