Arts

Of je nu net als arts afgestudeerd bent, een zij-instromer bent of al jaren bedrijfsarts, kom je oriënteren bij HumanTotalCare. Bij ons heb je zelf de regie in handen: jij kiest het klantenportfolio dat bij je past.

Ruime keuze in klantgroepen

Trekt het ondernemerschap je aan en wil je dagelijks contact met een diversiteit aan bedrijven? Kies dan voor werken bij ArboNed. ArboNed ontzorgt het mkb en staat dagelijks klaar voor 61.500 mkb’ers met in totaal ruim 600.000 werknemers. Wil je liever werken voor de grootzakelijke markt? Dan voel jij je thuis bij HumanCapitalCare. Als bedrijfsarts werk je samen met grote klantorganisaties met aansprekende namen. Je bent daar de adviseur van de directie op het gebied van werk en gezondheid. En we hebben nóg een mogelijkheid. Ben je bedrijfsarts én beschik je over coach-kwaliteiten? Dan past Mensely bij je. Mensely begeleidt bedrijven, vanuit de maatwerkregeling, bij en naar eigen regie. En pakt een initiërende en coachende rol om te komen tot integraal verzuim- en gezondheidsmanagement.

Gezamenlijk doel voor ogen

Binnen HumanTotalCare is er volop keuze: ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely zijn drie verschillende merken met eigen dienstverlening. We hebben met elkaar wel één gezamenlijk doel voor ogen: werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Dat is wat ons bindt en de wijze waarop we hier invulling aan geven verschilt per merk. Natuurlijk delen we ook veel samen: we hebben één opleidings- en inspiratieprogramma voor al onze artsen, één ontwikkel- en vitaliteitsprogramma voor alle collega’s en één afdeling Research & Development.