Partner voor werkend Nederland

We versterken organisaties en medewerkers op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Voor en met onze grootzakelijke klanten. Vanuit onze regiokantoren en met 600 collega's hebben we een landelijke dekking met een klantgerichte aanpak. Hoe we dit doen? Met enthousiaste professionals zoals jij.

Samen organisaties in beweging brengen

Richting geven en ondersteunen op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Iets wat alleen gebeurt wanneer werkgevers en werknemers oprecht aandacht hebben voor elkaar. Precies daar ligt onze kracht: aandacht. Wij brengen werkgevers en medewerkers in beweging. Op een transparante manier. Strategisch en onderbouwd, vanuit visie en samenwerking. Zo zijn wij van betekenis voor onze klanten. Wil jij ook #meerbetekenen voor werkend Nederland?
ArboNed

Samen organisaties in beweging brengen

Richting geven en ondersteunen op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Iets wat alleen gebeurt wanneer werkgevers en werknemers oprecht aandacht hebben voor elkaar. Precies daar ligt onze kracht: aandacht. Wij brengen werkgevers en medewerkers in beweging. Op een transparante manier. Strategisch en onderbouwd, vanuit visie en samenwerking. Zo zijn wij van betekenis voor onze klanten. Wil jij ook #meerbetekenen voor werkend Nederland?
Toffe teams

Aandacht voor jou

Wij creëren optimale arbeidsomstandigheden voor onze professionals, zodat jij de regie en vrijheid houdt over je eigen loopbaan.
Werk dichtbij

Teamspirit

Samen met een team van collega's maak je dag in, dag uit verschil voor onze klanten door ze optimaal te adviseren en ondersteunen bij hun koers naar een vitale organisatie.
Vertrouwen

Gezamenlijk doel

We hebben één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

Onze cultuur

John Maassen, algemeen directeur: 'Bij HumanCapitalCare kun je het beste uit jezelf halen. Door nauw samen te werken met elkaar én met de klant. We zijn uitgesproken, hebben oog voor elkaar, en gaan op een professionele, open manier met elkaar om.'

Een greep uit onze vacatures

Waar wij voor staan

Binnen onze verschillende merken delen we dezelfde waarden: we staan voor positief, vernieuwend en scherp vakmanschap. Het voeren van eigen regie over je werkzame leven staat daarbij buiten kijf. We durven dilemma's met elkaar te delen en gaan de dialoog met elkaar aan. En vooral ook gewoon doen, mouwen opstropen en gaan. Samen met en voor de klant het beste uit hun mensen halen.

Wat wij bieden

We ondersteunen je op allerlei vlakken zodat je werk doet waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en dat past in het leven dat je leidt. En heel belangrijk, jij hebt en houdt de regie in handen. Speciaal daarvoor hebben we een eigen opleidingsprogramma, een ontwikkel- en vitaliteitsprogramma en goede arbeidsvoorwaarden samengesteld voor onze professionals. Alles wat geldt voor onze klanten, geldt net zo hard voor jou.

Wat wij doen

Laten zien dat het anders kan. Als partner van werkgevers in Nederland heeft HumanCapitalCare, waar Bedrijfsartsen onderdeel van is, een positieve invloed op het werkzame leven van de medewerker. We ondersteunen organisaties op geheel eigen wijze, waarbij we gebruik maken van best practices en advies op basis van data. Onze professionals werken samen in enthousiaste klantteams, op een spreekuurlocatie of bij de klant. We lopen voorop als het gaat om onderzoek en informatiesystemen. Door te werken met voorspellende data weten we precies hoe we werkenden verder kunnen helpen. Zodat zij gezond, gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven. Met als resultaat een vitale organisatie waar ruimte is voor groei.
"Ik zet teamleiders in hun kracht om vanuit gevoel te (blijven) verbinden met hun teamleden. Zo werken we samen aan een gezond, gemotiveerd en competent team."
Jesper van Rijswijk
Arbeidsdeskundige

Onze groei

Waar HumanCapitalCare in 2001 startte als arbodienstverlener, groeiden we al snel uit tot partner met een eigen aanpak voor gezond, gemotiveerd en competent werken. We combineren medisch advies met persoonlijk- en organisatieadvies, ondersteund door slimme IT-systemen die we zelf ontwikkelen. Nieuwsgierig naar onze bedrijfsgeschiedenis? We nemen je graag mee in onze groei.

Jouw groei

Wat voor onze klanten geldt, geldt natuurlijk ook voor jou. We willen dat je werk doet waar je energie van krijgt, waar je goed in bent en dat past in het leven dat je leidt. Wij bieden een eigen en veelzijdig opleidings- en inspiratieprogramma voor (bedrijfs)artsen, en dat is uniek in onze branche.

Ontmoet je collega's

We begrijpen dat je benieuwd bent met wie je gaat samenwerken. In de video hiernaast vertelt psycholoog Louise Hildebrand je graag over haar rol bij de klant en in het klantteam. En wat haar werk bij HumanCapitalCare zo leuk maakt.

Bram de Bont
HR business partner

"Als inspirator werk ik graag actief en met humor samen met collega's zodat we met plezier #meerbetekenen voor elkaar en daarmee voor onze klanten."

Anouk de Jong
Communicatie medewerker

"Ik zorg voor een communicatief en visueel sausje voor onze producten en diensten. Het laden van de beleving, daar krijg ik energie van."

Edwin Leenes
Regiodirecteur

"Samen met professionals in een klantteam werken voor aansprekende klanten in de grootzakelijke markt, is wat mij erg aantrekt in mijn werk."

Blijf op de hoogte van interessante vacatures

logobalk
logobalk