Wij zijn Focus

We zijn een landelijk bureau voor loopbaancoaching. Wij vinden het belangrijk dat werkenden regie nemen over hun werkzame leven, zodat ze werk doen waar ze energie van krijgen, wat past bij hun mogelijkheden en dat past in de fase van het leven waarin ze zitten. Wij weten als geen ander hoe we werkenden hierin kunnen begeleiden.
Focus

Loopbaancoaching geeft richting aan werk

Wij weten dat elke werkende, van jong tot oud, op enig moment in het leven behoefte heeft aan loopbaanadvies. De aanleiding en vragen kunnen verschillen, het proces om te komen tot inzicht en antwoorden is onze specialiteit.

Vacatures bij Focus

Wat doen wij en voor wie?

Focus adviseert werkgevers en werkenden op het gebied van loopbaanontwikkeling en employability. Om beter voorbereid te zijn op organisatieveranderingen stimuleren wij werkenden om aan hun ontwikkeling te werken en regie in eigen handen te nemen.
We ondersteunen werkenden bij hun loopbaanontwikkeling zodat zij gemotiveerd blijven en daarmee van waarde zijn voor de organisatie. Bij terugkeer naar werk na ziekte (re-integratie 2de spoor) en bij boventalligheid na een reorganisatie (outplacement), gaan we samen op zoek naar - ander - werk. Werk dat aansluit bij iemands vaardigheden en dat past bij ’t leven dat hij of zij leidt.

Onze aanpak

Wij zijn van de begeleiding op maat. Geen klant is hetzelfde, iedere organisatie heeft haar eigen ambitie en streeft andere doelen na. Elke werkende heeft zijn eigen vraag. Onze gecertificeerde loopbaancoaches matchen we met die doelen en vragen. En op verschillende manieren - digitaal, telefonisch en face-to-face - gaan ze aan het werk.
Trots zijn we op ons digitaal loopbaanportaal, dat werkenden helpt om inzicht te krijgen in wat ze leuk vinden en wat ze kunnen. Samen met de loopbaancoaches kunnen ze dan doelgericht aan de slag.

"Bij Focus word ik uitgedaagd om mezelf continu te ontwikkelen. Ik krijg de ruimte om te doen wat bij mijn talenten past en waar ik gelukkig van word."

Gé Oerlemans
Manager Business Development

Onze plek binnen HumanTotalCare

Binnen HumanTotalCare hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Dat is wat ons bindt. De wijze waarop we hier invulling aan geven, verschilt per merk. Focus concentreert zich op het werk van medewerkers, hun ontwikkeling of op het vinden van nieuw werk na ziekte of ontslag. Het vinden van plezier in het werk, vinden wij daarbij belangrijk. Dan geeft werk energie en dan ben je van waarde voor een organisatie. Wij laten werkenden ontdekken waarom ze doen wat ze doen door hen inzicht te geven in hun competenties en talenten en wat dit betekent voor hun werktoekomst.
Focus projectbureau
Focus projectbureau
Focus in heel Nederland

Focus in heel Nederland

Altijd een locatie dicht bij huis én - naast online - voor face-to-face afspraken met de medewerkers van onze klanten.
Blijf je doorontwikkelen

Blijf je doorontwikkelen

Werk dankzij onze landelijke spreiding dicht bij huis. Thuiswerken is natuurlijk ook een optie.
Zelfstandig in een team

Zelfstandig in een team

Met jouw persoonlijke aanpak en expertise maak je het verschil. Samen met een multidisciplinair team en een persoonlijke buddy ter ondersteuning.

Loopbaanadviseur bij Focus

De diversiteit van loopbaantrajecten is groot en maakt dat het vak interessant blijft. Onze loopbaancoaches voeren loopbaanontwikkel-, re-integratie- en outplacementtrajecten uit. Alle coaching is erop gericht om medewerkers energiek en met plezier aan het werk te houden.

Blijf op de hoogte van interessante vacatures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...