Focus Nederland
Focus Nederland
Focus Nederland

Over ons

Focus Nederland is een landelijk organisatie in loopbaanadvies- en ontwikkeling. Het kloppende hart van Focus? Dat zijn onze altijd positief ingestelde adviseurs en jobsearchers, ondersteund door medewerkers projectbureau en commercie. Allemaal verschillend en uniek, met eigen ambities en dromen, maar allemaal met één doel: medewerkers in beweging te krijgen in werk. Dat is werken bij Focus.
Focus

Focus op beweging in werk

Of een organisatie medewerkers wil faciliteren in hun ontwikkeling om mee te kunnen bewegen met de veranderingen in de organisatie, ze hen willen stimuleren om een volgende stap te zetten in hun loopbaan of hen willen ondersteunen bij hun re-integratie. We doen wat nodig is en wat werkt.

Bekijk onze vacatures

Hoe we dat doen?

We werken vanuit positiviteit en praktijk en leggen de nadruk op wie de medewerker is en wat hij of zij zelf kan doen. We kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander. En met een gezonde dosis humor enthousiasmeren we én dagen we medewerkers uit om (kleine) stappen te blijven zetten. Om op gebied van werk en privé eigen regie te nemen om energiek en van betekenis te blijven. Voor zichzelf, collega’s en de organisatie.

We bieden een breed palet aan loopbaandiensten: loopbaanadvies en -coaching, persoonlijke ontwikkeling in relatie tot werk, re-integratie 2e spoor en outplacement.

We combineren persoonlijk advies, e-coaching en training met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we optimaal resultaat behalen.

"Bij Focus word ik uitgedaagd om mezelf continu te ontwikkelen. Ik krijg de ruimte om te doen wat bij mijn talenten past en waar ik gelukkig van word."
Gé Oerlemans
Manager Business Development
Focus in heel Nederland

Focus in heel Nederland

Altijd een locatie dicht bij huis én - naast online - voor face-to-face afspraken met de medewerkers van onze klanten.
Blijf je doorontwikkelen

Blijf je doorontwikkelen

Werk dankzij onze landelijke spreiding dicht bij huis. Thuiswerken is natuurlijk ook een optie.
Zelfstandig in een team

Zelfstandig in een team

Met jouw persoonlijke aanpak en expertise maak je het verschil. Samen met een multidisciplinair team en een persoonlijke buddy ter ondersteuning.

#meerbetekenen

Als dochteronderneming van HumanTotalCare geven we richting vanuit een bredere blik: onze expertise over gezond, gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven. Als je werk doet wat je leuk vindt, wat je kunt én dat past in het leven dat je leidt, dán is werk ’t meest van betekenis. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij. Wij geven inzicht, inspireren en begeleiden. Als medewerker kies je wat het beste bij jou past vanuit de mogelijkheden, uitdagingen en ambities die je hebt. En dat geldt uiteraard ook voor onze eigen medewerkers.

Focus projectbureau
Focus projectbureau

Adviseurs & Jobsearchers

Onze loopbaanprofessionals zijn echte verbinders. Wij verbinden vanuit de waarde die werk voor medewerkers heeft, vanuit intrinsieke motivatie en vaardigheden. Altijd met de langere termijn voor ogen. We begeleiden en stimuleren medewerkers om het doel te bereiken, wat het ook is. Vanuit persoonlijke arbeidsmarktkansen en positiviteit. We leggen de nadruk op wie de medewerker is en wat hij of zij zelf kan doen.

Onze collega's aan het woord

Blijf op de hoogte van interessante vacatures

logobalk humantotalcare
logobalk humantotalcare