Onze cultuur

HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken en samen hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. We zijn als organisatie continu in ontwikkeling en we stimuleren ook dat collega's zich ontwikkelen.

Positief, vernieuwend en scherp

Samen, daarin willen we investeren. Zo delen we dezelfde waarden. We zijn positief, vernieuwend en scherp. We durven dilemma's met elkaar te delen en gaan de dialoog met elkaar aan. En vooral ook gewoon doen, mouwen opstropen en gaan.

Positief
Jij hebt de regie in handen om werk te doen dat je leuk vindt, waar je energie van krijgt en dat past in het leven dat je leidt. Je laat je niet leiden door beperkingen, maar kijkt vooral naar de mogelijkheden.
Vernieuwend
Op basis van inzicht (onderzoek) weten we of gedragsverandering gewenst of noodzakelijk is en of iemand dat zelf ook relevant vindt. Om zo samen tot actie te komen. Onze data en technologie helpen daarbij.
Scherp
Kansen pakken en zelf creëren. Vakmanschap leveren zoals alleen jij dat kunt. Je gaat voor een 9 om echt het verschil te maken.

Samen #meerbetekenen

Werkenden regie geven, zodat zij werk doen dat ze leuk vinden, dat ze kunnen en dat past in het leven dat ze leiden. Een werkend leven lang. Dat is waar wij voor gaan. Hierin zijn wij van betekenis voor werkenden, met advies en ondersteuning. Maar wat we buiten beloven, maken we ook graag binnen waar. Binnen HumanTotalCare heb jij de regie in handen over je werkende leven en HumanTotalCare biedt je de faciliteiten zodat je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Je krijgt bij ons ook veel vrijheid. Als het gaat om eigen inbreng bijvoorbeeld. Of om je werktijden. Dat is niet vrijblijvend. Natuurlijk hoort daar wel eigen verantwoordelijkheid bij. Wij bieden je de faciliteiten en creëren de ruimte zodat je kunt ontdekken, experimenteren en ontwikkelen.

Arboned

Directie ArboNed

“Jij hebt de regie in handen om werk te doen dat je leuk vindt, waar je energie van krijgt en dat past in het leven dat je leidt.”

HumanCapitalCare

John Maassen, algemeen directeur HumanCapitalCare

'Bij HumanCapitalCare kun je het beste uit jezelf halen. We zijn uitgesproken, hebben oog voor elkaar, en gaan op een professionele, open manier met elkaar om.'

Mensely

Yvette Scheffer, algemeen directeur Mensely

Op basis van data geven we werkenden inzicht. Als zij het relevant vinden om te veranderen, komen we samen met hen tot actie.