IT

Werken aan IT bij HumanTotalCare betekent dat je direct werkt met en voor onze professionals, klanten en hun werknemers. IT is een onmisbaar onderdeel en zorgt ervoor dat collega's goed kunnen werken en dat we klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Top team

Top team

Je werkt binnen een divers team van techneuten, in een open en veilige cultuur met een agile mindset.
Vind je balans

Vind je balans

Kies voor werk dat past in het leven dat je leidt, met een goede balans tussen werk en privé.
Continu verbeteren

Continu verbeteren

Kies voor werken in een informele agile cultuur, waar de mensen en de teams centraal staan.

Slimme kantoorautomatisering

Laten we beginnen met de basis. Via slimme kantoorautomatisering wordt het werk van alle collega’s mogelijk gemaakt. Ga maar eens na; een goed werkende laptop en smartphone, kunnen mailen, bellen en online vergaderen. Met een eigen IT-servicedesk staan we dagelijks klaar voor 2.000 collega’s.

Datagedreven werken

Niet alleen onze kantoorautomatisering draait binnenshuis, ook de applicaties die onze professionals en onze klanten gebruiken, ontwikkelen we zelf en hebben we volledig in eigen beheer, volgens de hoogstmogelijke beveiligingsstandaarden. Logisch, we beheren immers medische gegevens. IT is ook een bepalende factor in de vernieuwing van onze dienstverlening aan klanten. We lopen in de branche voorop als het gaat om datagedreven werken. Met slimme algoritmes ondersteunen we onze professionals en verbeteren we onze dienstverlening aan klanten.

De laatste vacatures voor IT

Blijf op de hoogte van interessante vacatures