IT

Werken aan IT bij HumanTotalCare betekent dat je direct werkt met en voor onze professionals, klanten en hun werknemers. IT is een onmisbaar onderdeel en zorgt ervoor dat collega's goed kunnen werken en dat we klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Slimme kantoorautomatisering

Laten we beginnen met de basis. Via slimme kantoorautomatisering wordt het werk van alle collega’s mogelijk gemaakt. Ga maar eens na; een goed werkende laptop en smartphone, kunnen mailen, bellen en online vergaderen. Met een eigen IT-servicedesk staan we dagelijks klaar voor ruim 1.500 collega’s.

Datagedreven werken

Niet alleen onze kantoorautomatisering draait binnenshuis, ook de applicaties die onze professionals en onze klanten gebruiken, ontwikkelen we zelf en hebben we volledig in eigen beheer, volgens de hoogstmogelijke beveiligingsstandaarden. Logisch, we beheren immers medische gegevens. IT is ook een bepalende factor in de vernieuwing van onze dienstverlening aan klanten. We lopen in de branche voorop als het gaat om datagedreven werken. Met slimme algoritmes ondersteunen we onze professionals en verbeteren we onze dienstverlening aan klanten.