#meerbetekenen

Als je werk doet wat je leuk vindt, wat je kunt én dat past in het leven dat je leidt, dán is werk ’t meest van betekenis. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij.

Werkgever en medewerker hebben hierin ieder een verantwoordelijkheid, waarbij ze gezamenlijk zorgdragen voor het inzetbaar zijn en blijven, vanuit de overtuiging dat dit voor beiden leidt tot betere resultaten.

Op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid bieden we vanuit onze merken vakkundige begeleiding en ondersteuning aan werkgevers en hun medewerkers. We adviseren over een gezonde en veilige werkomgeving. Een omgeving waarin verandering en ontwikkeling samengaan met het inzetbaar houden van medewerkers. Met als resultaat: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

Heel veel voorbeelden

We kunnen je eindeloos veel voorbeelden geven van hoe wij van betekenis zijn. Voor elkaar, voor werkgevers en voor werkenden. Nieuwsgierig? Lees of bekijk de verhalen van onze collega’s.

Helemaal op mijn plek als sr. arbeidshygiënist

Annemieke Leegwater startte vijf jaar geleden bij HumanCapitalCare. “De boodschap was, als je je verder wil ontwikkelen, dan ben je hier op je plek.” En dat is uitgekomen vertelt ze in deze video.

Van longarts naar bedrijfsgeneeskunde

“Eerlijk gezegd, er wordt nergens zoveel gestorven als op de longafdeling. Ik was wel toe aan iets anders", vertelt Pauline Dekker. "Iets waarbij mensen ook over het algemeen in leven blijven. En nu denk ik, ja, eigenlijk past dit veel meer bij mij dan het werken in een ziekenhuis.”

Van procesregisseur naar praktijkondersteuner bedrijfsarts

Katja Gitmans is binnen ArboNed doorgegroeid van procesregisseur naar praktijkondersteuner bedrijfsarts. "Het verschil met mijn vorige rol is dat ik ook daadwerkelijk advies mag geven over de arbeidsmogelijkheden van medewerkers."

De balans tussen cognitie en creativiteit

Yurani Heijnen, is psycholoog bij HumanCapitalCare. “Ik geloof in de kracht van een multidisciplinaire aanpak. Dat je als team zorgt dat een cliënt op de juiste manier geholpen wordt.”

Een dag als re-integratie- en preventieadviseur bij ArboNed

Jessie Snoep is re-integratie- en preventieadviseur bij ArboNed. "Wat ik zo leuk vind als RPA is het verbinden. Je zorgt bijvoorbeeld dat de werkgever en de werknemer weer bij elkaar komen in het geval van een arbeidsconflict."

Van huisarts naar bedrijfsarts

"Toen ik me realiseerde dat ik als huisarts niet echt mijn draai kon vinden, ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Ik heb verschillende opties onderzocht en ben uiteindelijk bij de bedrijfsgeneeskunde terecht gekomen”, zegt Tessa Lagraauw, bedrijfsarts bij ArboNed op de locatie Den Haag.

Blijf op de hoogte van interessante vacatures