Combineren van passie, plezier en continuous delivery

Continu verbeteren in een informele agile cultuur waar de mensen en de teams centraal staan. Zo zijn we wendbaar waardoor we volledig kunnen inspelen op ontwikkelingen binnen werkend Nederland.
IT &Care

Moderne IT-tooling voor werkend Nederland

IT&Care ontwikkelt in eigen beheer softwareoplossingen voor de eigen (medische) professionals en voor bijna 65.000 werkgevers en circa 1,4 miljoen werkenden die we onder contract hebben. Met de mogelijkheden van de nieuwste techniek en innovaties, inspireren en ondersteunen we werkend Nederland op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Dat doen we met agile mindset, waarin openheid en veiligheid de standaard zijn en professionele ruimte de norm is, door een divers team van zo’n 100 IT-professionals zowel op gebied van nationaliteit, M/V en vakgebied. We streven daarbij ook naar een secure by nature-klimaat. Wat? OK, we zijn ISO 27001-gecertificeerd en beschikken over de NEN 7510-certificering. Wij voldoen daarmee aan de hoge eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische en persoonsgegevens.

IT&Care is het eigen IT-bedrijf van HumanTotalCare

En dat brengt een reeks voordelen met zich mee. Samen met 100 professionals verzorgen we ook de kantoorautomatisering voor al onze collega’s. Dat gaat verder dan alleen een laptop gereed maken. Veel verder. Van toegang tot beveiligde data en mobiel kunnen werken tot ondersteuning van online meetings en support. Daarnaast hebben we de capaciteit en expertise om zelf software te ontwikkelen om onze bedrijfsartsen en klanten te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden en voor inzicht. Ons team heeft een internationaal karakter met professionals uit Nederland, Rusland, Moldavië, Brazilië en India waarin openheid en veiligheid de standaard zijn en professionele ruimte de norm is.

Marco Hurenkamp over IT&Care

Algemeen directeur van IT&Care Marco Hurenkamp over onze twee hoofdtaken en de zaken die werken bij ons zo leuk, boeiend en uitdagend maken voor de echte IT-er.

Een greep uit onze vacatures

Collega's vertellen

"Een afwisselende baan waarbij je zelf het stuur in handen hebt is wat werken bij IT&Care leuk maakt."
Mirella de Vries
Product Owner
Top team

Top team

Je werkt binnen een divers team van techneuten, in een open en veilige cultuur met een agile mindset.
Vind je balans

Vind je balans

Kies voor werk dat past in het leven dat je leidt, met een goede balans tussen werk en privé.
Continu verbeteren

Continu verbeteren

Kies voor werken in een informele agile cultuur, waar de mensen en de teams centraal staan.
IT & Care
IT & Care
Maartje van den Hurk
"De sfeer is heel fijn. We zijn open en ook kritisch naar elkaar, en daardoor ben je echt samen aan 't werk voor collega's en klanten."
Maartje van den Hurk
Software development engineer

Een greep uit onze vacatures


Blijf op de hoogte van interessante vacatures

logobalk
logobalk