#meerbetekenen Award 2023

De #meerbetekenen Award is een eerbetoon aan een team of een collega, die het afgelopen jaar extra van betekenis is geweest. Deze prijs wordt bepaald door collega’s. Dit jaar heeft Paul Roetgerink hem verdiend, teamleider van de servicedesk bij IT&Care. Paul staat bekend om zijn toewijding en uitmuntende service. "Ik doe gewoon wat nodig is voor mijn werk," zegt hij bescheiden. "Bij IT&Care behandelen we vragen, aanvragen, klachten en storingen van medewerkers, en ik probeer altijd mijn best te doen om hen verder te helpen en net dat stapje extra te doen.”
"Met een onverwachts bezoek van Norbert Hoogers, directievoorzitter HumanTotalCare, werd Paul bij zijn huis overvallen als winnaar van de #meerbetekenen Award 2023. "Dat was wel even schrikken," vertelt hij. “Thuis aan het werk in mijn joggingpak, had ik niet verwacht dat Norbert voor mijn deur zou staan. Toen ik opendeed, knalde er een confettikanon, wat me behoorlijk verraste. De confetti lag overal. Gelukkig ruimde Norbert ook alles weer netjes op. Gezien de andere genomineerden had ik echt niet verwacht dat ik zou winnen. Het is een eer en een grote waardering om deze Award te ontvangen," zegt Paul dankbaar. “Het geeft me een voldaan gevoel om mensen verder te helpen en om te weten dat mijn inspanningen worden gewaardeerd."
Paul winnaar 2023

Wat is #meerbetekenen voor Paul

"Het extra stapje zetten om te helpen en te verbeteren, zonder dat iemand daar om vraagt, dat is voor mij #meerbetekenen", vertelt Paul. Bij IT&Care zorgt zijn afdeling ervoor dat elke medewerker binnen HumanTotalCare het werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. “Ik probeer als teamlead een efficiënt lopende afdeling op te zetten en wil iedereen in zijn kracht zetten. Zo analyseer ik de inkomende aanvragen, zorgen we er met elkaar voor dat iedereen zich gehoord voelt en bekijk ik hoe we het hele proces kunnen optimaliseren en verbeteren. Als teamlead kan ik dit soort dingen veranderen en verbeteren.”

Het winnen van de Award voelde voor Paul niet als iets kleins. Ondanks de nuchtere collega's in Hengelo, merkte hij dat #meerbetekenen daar echt leeft. In zijn werk blijft hij denken aan die extra stap. Bijvoorbeeld hoe hij nog wat extra aandacht kan besteden aan zijn collega’s door mee te kijken, of te vragen of hij hen met iets kan helpen. “Ik moet mijn naam hoog houden”, vertelt Paul. In Hengelo wordt het winnen van de Award door zijn collega’s continu benoemd en soms zelfs als grap tegen hem gebruikt.

Collega’s van IT&Care over Paul

Paul wordt geroemd om zijn uitstekende communicatie en diepgaande IT-kennis, waarmee hij complexe problemen begrijpelijk uitlegt en soepel ondersteuning biedt. Zijn positieve houding en humor zorgen voor een fijne werksfeer, waardoor het team gemakkelijker met uitdagingen kan omgaan. Als teamlead van de logistiek- en servicedeskafdeling brengt hij niet alleen technische kennis mee, ook een cultuur van inclusie en samenwerking. Hij wordt geprezen als een geweldige collega die altijd klaar staat om te helpen, te adviseren en te ondersteunen. Met zijn uitzonderlijke leiderschap maakt hij zijn team effectiever in het bieden van uitstekende service. Kortom, Paul heeft de #meerbetekenen Award 2023 meer dan verdiend.

Een greep uit onze vacatures

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures