Staf en support

Staf- en supportadviseurs en -medewerkers ondersteunen de gehele organisatie. Van accountmanagement tot marketing & communicatie en van HR tot financiën en administratie. Samen zorgen we ervoor dat onze collega's hun werk goed kunnen (blijven) doen.
Sterk fundament
Samen zorgen we ervoor dat onze collega's hun werk goed kunnen (blijven) doen en zijn we van betekenis voor de hele organisatie.
Vooruitkijken en -denken
Bij ons werken initiatiefnemers en aanpakkers die zich thuis voelen in een omgeving van vernieuwing en verandering. Wij excelleren met onze denk & doe-modus.
Kennis delen
De lat ligt hoog: we gaan voor minstens een 9. Wat we extern beloven, maken we intern ook waar, met onder andere nieuwe producten en diensten.

Samen #meerbetekenen

Met de juiste kennis, nieuwe producten en diensten, soepel draaiende IT-systemen, juridische kennis en nog veel meer, ondersteunen we de 1.500 collega’s. Dit doen we vanuit één gezamenlijk doel: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

De lat ligt hoog

De lat ligt hoog: we gaan voor minstens een 9. Bij ons werken initiatiefnemers en aanpakkers die zich thuis voelen in een omgeving van vernieuwing en verandering. Samen met jouw kennis en kunde maken we het verschil voor onze collega’s, klanten en hun werknemers en daarmee voor werkend Nederland. Met jouw advies en ondersteuning ben je van betekenis voor de gehele organisatie.