Research & Development

De afdeling Research & Development (R&D) geeft vorm aan de toekomst van HumanTotalCare. Elke dag werken onze research consultants en data scientists aan vernieuwende en vooruitstrevende dienstverlening, gebaseerd op eigen data en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Samen creëren

Samen creëren

Wij weten als geen ander: samen kom je verder. Daarom betrekken we graag onze klanten en collega's bij het proces.
Datagedreven innoveren

Datagedreven innoveren

Wetenschap en datagedreven innovaties zijn de drijvende kracht achter de producten en diensten die wij ontwikkelen voor collega's en klanten.
Enthousiast team

Enthousiast team

Vergroot je kennis en ontwikkel je competenties binnen een enthousiast en gedreven team dat geen uitdaging uit de weg gaat.

Ontwikkelen met de klant

R&D is de afdeling waar onderzoek en praktijk met elkaar samenkomen. Onze research- en innovatiestrategie is het uitgangspunt voor nieuwe (datagedreven) dienstverlening voor de verschillende merken binnen HumanTotalCare. Die diensten testen we vervolgens samen met klanten, aan de hand van meetbare prestatiedoelstellingen.

Samen met de wetenschap

We rapporteren intern en publiceren extern over behaalde resultaten. R&D is de spil tussen HumanTotalCare en gerenommeerde kennispartners zoals diverse universiteiten, het RIVM en TNO. In onze academische werkplaatsen verbinden wij de praktijk van de bedrijfsgeneeskunde met vooruitstrevend, hoogstaand en relevant wetenschappelijk onderzoek.

De laatste vacatures bij R&D

Onze collega's aan het woord

Blijf op de hoogte van interessante vacatures