#meerbetekenen Award 2022

De #meerbetekenen Award is een prijs voor, door en met collega’s die we elk jaar uitreiken aan een team of een collega die dat jaar extra van betekenis is geweest. In 2021 won het team mediaberichtgeving de Award voor het inzichtelijk maken van de verzuimcijfers voor werkend Nederland. Dit jaar heeft Detta van Rooijen-Werners hem verdiend.

En de winnaar is... Detta van Rooijen-Werners

Glimlach. Energie. Verantwoordelijkheidsgevoel. Aandacht voor anderen. Humor. Detta heeft het allemaal. En iedereen die Detta kent, herkent waarschijnlijk meteen wat collega’s hiermee bedoelen. Ze combineert al haar talenten in haar werk, waardoor ze de klus klaart op een manier waarvan je een glimlach krijgt. Als zonnetje in huis voelen mensen zich bij Detta meteen welkom. Na een hele tijd het gezicht te zijn geweest van my-academy, maakte ze afgelopen jaar de overstap naar Mensely. In welk team ze ook werkt, Detta betekent meer met haar persoonlijkheid met een hoofdletter P.

Detta: “Het was verrassend. Ik had het helemaal niet verwacht. We waren niets vermoedend cadeautjes aan het inpakken voor onze klanten met HumanTotalCare live.|de radio-editie op de achtergrond, toen ik mijn naam hoorde bij de nominaties. Ik schrok me wild. Toen de uitslag bekend werd en ik de #meerbetekenen Award had gewonnen moest ik mezelf even helemaal herpakken, ik was echt helemaal van de kaart. 

De reacties waren 'overwhelming’. Ik heb wel meer dan 150 berichten via LinkedIN ontvangen. Zo warm allemaal. Vanuit het hele land en vanuit alle werkmaatschappijen. Van mensen uit mijn netwerk, oud-collega’s en huidige collega’s.”

Wat is #meerbetekenen voor jou?

"Je betekent iets voor de totale organisatie, dat is #meerbetekenen. Zo voel ik het. Ik ben loyaal naar mijn werkgevers, maar het moet ook iets opleveren voor het geheel. Ik heb het geluk gehad dat ik de afgelopen jaren ook mee mocht denken."

Detta, van harte gefeliciteerd met de #meerbetekenen Award 2022. Het is je gegund.

Een greep uit onze vacatures

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures