Aan de slag als bedrijfsarts

Nadat je het traineeship van een jaar hebt afgerond, kun je de 4-jarige opleiding tot specialist bedrijfsgeneeskunde volgen bij ons. Naast inhoud, biedt ons programma inspiratie die de beleving van de opleiding net iets leuker maakt. Benut onze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Eigen regie

Eigen regie

Jij kiest zelf de klantgroep die het beste bij je past en hebt de volledige regie over jouw agenda.
Werk waar het jou uitkomt

Werk waar het jou uitkomt

Verspreid over het land en toch dichtbij in jouw regio. Door onze landelijke dekking, werk je altijd in jouw omgeving. Thuis of op kantoor.
Vaste buddy

Vaste buddy

Als AIOS heb je een vaste buddy die altijd voor je klaar staat en je wegwijs maakt binnen de organisatie.

Inspiratie

Jaarlijks bieden wij een aantal inspirerende bijeenkomsten voor bedrijfsartsen (in spé). Ook als je met de opleiding bezig bent, ben je van harte welkom.

Jaarlijkse AIOS-directiedag

Bijeenkomst met de directie, de HR-directeur en onze hoofdopleider. Er is ruimte voor het delen van ervaringen en feedback.

Inspiratiesessies bij de klant

Meerdere keren per jaar organiseren we met klanten een inspiratiesessie. Tijdens deze dag krijg je een kijkje in de keuken.

Jaarlijkse terugkommiddag

Elk jaar organiseren we een middag voor AIOS en de hoofdopleider. Jullie duiken in een inhoudelijk onderwerp en delen ervaringen.

Columbuslezingen

Onze Columbuslezingen zijn verrassend, ontdekkend en uitgesproken. Twee keer per jaar presenteren vooraanstaande personen de ontwikkelingen in hun sector.

Na de opleiding

Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je aan de slag als bedrijfsarts. Voor bedrijfsartsen bieden wij een breed ontwikkelperspectief, onderverdeeld in acht ontwikkelpaden. Zo raak je nooit uitontwikkeld als professional. Deze ontwikkelpaden maken deel uit van my-way, waarmee we investeren in de ambities van onze medewerkers. Een mooi voordeel als je bij ons blijft werken na de afronding van je opleiding. Samen zetten we ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

Bekijk onze laatste vacatures

Blijf op de hoogte van interessante vacatures