Maandag 26 oktober: Columbuslezing

Binnen de branche van bedrijfsgeneeskunde is het al jaren een begrip: De Columbuslezing - exclusief voor BIG-geregistreerde artsen - waarbij 3 gerenommeerde en bekende sprekers op prikkelende wijze hun licht laten schijnen op een relevant, maatschappelijk thema. Op 26 oktober aanstaande vindt er weer een (online) Columbuslezing plaats, met het thema:

COVID-19 en het effect op ons gedrag: wat zijn de maatschappelijke effecten, is het voorspelbaar en wat kunnen we ervan leren? We gaan op ontdekkingstocht hoe de samenleving en het individu reageren in verschillende maatschappij-ontwrichtende situaties.
Jurriaan Penders
Ontdekkingsreiziger Columbus ging buiten de gebaande paden, hij liet zich verrassen en kwam tot nieuwe inzichten. Zo'n reis is onze Columbuslezing ook.
Jurriaan Penders
Jurriaan PendersDirecteur medische zaken bij HumanTotalCare

Programma

De Columbuslezing vindt altijd plaats bij evenementenlocatie DeFabrique in Maarssen. Vanwege de huidige coronamaatregelen is deze nu voor het eerst anders van opzet: het merendeel zal live (online) meekijken en -praten.

We starten om 15:30 uur. Drie sprekers, die vooraf nooit bekend worden gemaakt, pakken het podium. En we sluiten af om 18:00 uur.

Aanmelden

De Columbuslezing is exclusief voor BIG-geregistreerde artsen. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. In de week van 26 oktober ontvang je via de mail een link naar de livestream om de lezing te bekijken. 
Na afloop van de lezing ontvang je 2 accreditatiepunten.Verwerking persoonsgegevens

Jouw gegevens worden opgeslagen in de administratie van ons opleidingscentrum my-academy voor de registratie van deelname, het toesturen van het evaluatieformulier en de invoer van de accreditatiepunten in GAIA. Ze worden niet gedeeld met anderen.