De eerste stap naar jouw carrière als bedrijfsarts

Ben je klaar met je opleiding geneeskunde of heb je gewerkt als medisch specialist? Dan kun je ons traineeship volgen. Dit éénjarige programma is speciaal ontwikkeld om jou zoveel mogelijk te laten zien en ervaren wat het vak van bedrijfsarts inhoudt en welke unieke mogelijkheden onze organisatie biedt
Goede werk-privébalans

Flexibiliteit en goede werk-privébalans

Bij ons doe je werk dat past in het leven dat je leidt, waardoor je grip houdt op je werk-privébalans. In afstemming met je collega’s bepaal je hoe, waar en wanneer je werkt.
Uitgebreide opleiding

Uitgebreide opleiding

Jouw ontwikkeling staat centraal. Met een uitgebreid opleidings- en inspiratieprogramma en vaste, persoonlijke begeleiding ga jij ervaren hoe het is om bedrijfsarts te zijn. Wij ondersteunen jouw ambities en groei en zorgen voor de faciliteiten.
Multidisciplinaire organisatie

Multidisciplinaire organisatie en teamwork

Bij ons werk je samen en beteken je meer met collega's uit verschillende disciplines. Samen brengen we onze klanten verder.

Vast programma

Het traineeship bestaat uit een vast programma van ongeveer één jaar en is een mix van inhoudelijke kennis, praktijkervaring, reflectie en inspiratie. Daarbij hebben wij veel aandacht voor jou en jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Vanaf dag één krijg je een vaste supervisor én een buddy toegewezen, die jou zowel inhoudelijk als persoonlijk begeleiden en als sparringspartners fungeren.
Vanaf een mooie locatie trappen we af met een warm welkom en een uitgebreid inwerkprogramma waarbij je kennis maakt met het vak, de arbodisciplines en de organisatie. In drie dagen duik je samen met jouw startklas de inhoud in. Deze startklas bestaat uit trainees die - net als jij - kersvers zijn begonnen bij ArboNed of HumanCapitalCare. Gedurende het gehele traineeship zijn jullie aan elkaar gekoppeld.  Jullie zien elkaar tijdens verschillende live- en online bijeenkomsten, waaronder 6-wekelijks met jullie startklasbegeleider. Tijdens deze sessies delen jullie kennis en ervaringen en staat jullie persoonlijke ontwikkeling centraal. Zo leer je snel je nieuwe collega's kennen.
  • Driedaagse – op pad met jouw startklas: verbinding, fun en vakinhoud.
  • Wekelijkse supervisie-momenten met je supervisor.
  • Startklas – ontwikkel je verder samen met andere trainees.
  • Trainingen van de my-academy – je blijft jezelf ontwikkelen.
  • Columbuslezingen met aansprekende sprekers.
Dit jaarprogramma is uitgebreid vastgelegd in een trainee-app speciaal voor jou. Hier vind je alle nuttige informatie over het traineeship. Deze app is onderdeel van onze onboardings-app waar jij al vooraf aan je eerste werkdag toegang toe krijgt. Zo weet je precies wat jou te wachten staat.
inhoudelijke sessie traineeship
gezellig arts

Keuze in merk

Voorafgaand aan het traineeship bepaal je samen met onze recruiters bij welk merk je het traineeship gaat doorlopen en blijven we kijken wat bij jou past. Zo heb je bij ArboNed te maken met ondernemers binnen het mkb. Denk aan de lokale bakker, maar ook een middelgroot productiebedrijf valt hieronder. Bij HumanCapitalCare werk je met werkgevers uit de grootzakelijke markt.

ArboNed

Samenwerken binnen hechte, multidisciplinaire teams. Je ontwikkelen in een informele sfeer. En van betekenis zijn voor mkb'ers bij jou in de buurt.
HumanCapitalCare

HumanCapitalCare

Organisaties versterken op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Voor en met onze grootzakelijke klanten maak jij het verschil.
Mensely

Mensely

Leidinggevenden en medewerkers inspireren tot goed leiderschap en eigenaarschap.

Na het traineeship

Samen met je supervisor blijven jullie je persoonlijke ontwikkelplan evalueren. In het derde trimester heb je een gesprek of je wil en kan doorstromen naar de opleiding tot bedrijfsarts.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze laatste vacatures

Ons programma

Blijf op de hoogte van interessante vacatures