Werk waar jij je thuis voelt

Werk dat van betekenis is, op een wijze die bij jou past. Dat kan als bedrijfsarts. Met meer dan 400 collega-artsen kun jij bijdragen aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Juist nu. Want, hoe houden we de werkenden op de been? Door het geven van passende gezondheidsadviezen en door preventie van beroepsziekten. Overweeg je deze specialisatie? Ontdek het hier.
Autonomie als basis
In afstemming met je collega's heb jij de regie over je agenda en kun je binnen afgesproken kaders zelf bepalen wanneer en hoe je werkt.
Blijf jezelf ontwikkelen
Maak gebruik van onze eigen Academy met diverse workshops en opleidingen. Na het eerste jaar dat je bij ons werkt, kun je van start met de opleiding tot bedrijfsarts die die wij voor je bekostigen.
Jij kiest wat past
Kies het klantenportfolio dat bij je past. Van werken voor ondernemers, grootzakelijke klanten of organisaties die zelf regie voeren op het domein van werk & gezondheid.

Werken als bedrijfsarts

Als bedrijfsarts ben je van betekenis voor werkend Nederland. Juist nu vele werkenden ’t zwaar hebben. Je geeft passende gezondheidsadviezen en je zet je in voor de preventie van beroepsziekten. Je kunt daarbij gebruik maken van de kennis van andere arbodisciplines, denk aan advies over de inrichting van gezonde (thuis)werkplekken, risico-analyses op locatie, of Arbeid & Organisatie (A&O)-advies.

En wat we buiten beloven, maken we ook binnen waar. Zodat jij werk doet dat je leuk vindt, dat je kunt en dat past in jouw leven. Zo kun jij #meerbetekenen. Nu en in de toekomst.

Waarom bij HumanTotalCare?

Binnen HumanTotalCare heb jij de keuze: ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely zijn drie verschillende merken met dienstverlening gericht op een specifieke klantgroep. Ons doel is helder: werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Van mkb tot grootzakelijk. Wat wij anders doen? We investeren continu in ontwikkeling. Op vele wijzen. We investeren in onze professionals en samen met klanten, in de vorm van co-creatie, gaan we voor verbetering en vernieuwing.

ArboNed

ArboNed

Samenwerken binnen hechte, multidisciplinaire teams. Je ontwikkelen in een informele sfeer. En van betekenis zijn voor mkb'ers bij jou in de buurt.

HumanCapitalCare

HumanCapitalCare

Organisaties versterken op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Voor en met onze grootzakelijke klanten maak jij het verschil.

Mensely

Mensely

Organisaties ondersteunen die volgens het Eigen regiemodel werken? Leidinggevenden en medewerkers inspireren tot goed leiderschap en eigenaarschap?

Stap over en profiteer van opleidingsmogelijkheden

We investeren flink in onze professionals. Zo hebben wij een eigen en veelzijdig opleidings- en inspiratieprogramma voor artsen. Dit is uniek in onze branche. Heb je in je eerste werkjaar bij ons ervaring opgedaan en wil je de stap maken naar bedrijfsarts, dan bieden wij je de opleiding Bedrijfsgeneeskunde aan. En ook daarna profiteer je van een breed ontwikkelperspectief.

Mayke Jenner

Meer weten?

Zie jij net als ons de mogelijkheden? Voor jezelf en werkend Nederland? Ik vertel je er graag meer over.

Mayke Jenner


06 - 106 341 34
m.jenner@humantotalcare.nl