Denk groot, begin klein en blijf in beweging

Wij houden je letterlijk en figuurlijk in beweging. Met onze persoonlijke ontwikkelingstesten, een heuse leefstijl-app en een individueel vitaliteitsbudget werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en ambitie. Kies je voor bewegen met een activity tracker of versterk je liever je mentale fitheid?

Jouw ontwikkeling

Een nieuwe baan is naast leuk en spannend, vooral een belangrijke stap in je persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ga je bij ons aan de slag, dan nodigen we je graag uit om te blijven investeren in jezelf. Daarom heb je vanaf je eerste werkdag toegang tot jouw my-way ontwikkelportaal: een online platform met testen die je laten zien waar je staat, wat je talenten zijn en wat je motiveert. Dat helpt om je persoonlijke ambitie te bepalen en werk te blijven doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Jouw vitaliteit

Gezond gedrag loont. Daarom krijg je toegang tot een leefstijl-app. Via de app krijg je inzicht en kun je – op de zaken die jij relevant vindt – actie ondernemen. Bijvoorbeeld door het inzetten van je jaarlijkse vitaliteitsbudget voor onder andere een activity tracker, talentanalyse, voedingsadvies of gezonde thuiswerkplek. Of door deel te nemen aan één van onze team challenges op het gebied van wandelen, fietsen of een gezond slaappatroon. Beweeg, slaap en ontspan je voldoende? Dan ontvang je hiervoor extra vitaliteitsbudget. Want zoals gezegd: gezond gedrag loont.

Collega's vertellen

Bekijk onze laatste vacatures

"Tijdens de team challenges dagen we elkaar écht uit om 
meer te bewegen."

GertJan van Schuppen
Online manager

Blijf op de hoogte van interessante vacatures