Werken als regiodirecteur bij HumanCapitalCare

Edwin Leenes is sinds juni 2019 regiodirecteur van Zuid-Nederland bij HumanCapitalCare: "Ik heb een leidinggevende functie waarin uiteraard veel aandacht is voor mensen. In mijn werk heb ik ook nauw contact met het managementteam en de professionals, en ben ik betrokken bij strategische klanten in de regio. De ene keer spreek ik met de professional over z'n eigen ontwikkeling, de andere keer draag ik bij aan de advisering aan de klant."

Profileren als kennispartner

“Wij willen onze klanten optimaal bedienen en een betekenisvolle bijdrage leveren aan het realiseren van hun ambities. Ervoor zorgen dat ze een aantrekkelijke werkgever zijn en dat we gezamenlijk aan de slag gaan met het bereiken van de beoogde doelen. We werken veel samen met klanten in de technologiesector. De uitdaging is voor hen om goede werknemers te krijgen en te houden. Ik zeg weleens; mensen een leven lang fris houden tot hun pensioengerechtigde leeftijd.
Ook wij hebben een doel voor ogen, waarbij we naar mijn idee ons nog meer kunnen profileren als (kennis)partner van klanten. Gezamenlijk kunnen we een goede invulling geven aan integraal gezondheidsmanagement. Wij kunnen trends laten zien, daarin kunnen we inzoomen op specifieke thema’s en we zorgen voor verdieping. Zo dragen wij bij aan de ambities van de klant en zorgen gezamenlijk voor gezonde, gemotiveerde en competente werknemers.”

Positief, vernieuwend & scherp blijven

“HumanCapitalCare heeft een regionale indeling en ik ben verantwoordelijk voor regio Zuid-Nederland. Ik krijg alle ruimte en het geeft mij het gevoel van het hebben van een eigen onderneming. Wat we naar buiten beloven, wil ik ook intern waarmaken. Onze eigen mensen gezond, gemotiveerd en competent aan het werk houden. Wij hebben drie kernwaarden die ik continu in het achterhoofd houd tijdens mijn werk: positief, vernieuwend en scherp. We kijken naar wat er wél mogelijk is en pakken kansen in de markt. De stijl van leidinggeven van het managementteam draagt bij aan een prettige sfeer bij HumanCapitalCare. We kijken met een positieve blik naar zaken, zowel intern als extern gericht. Vernieuwend zijn zorgt ervoor dat ik ondernemend kan zijn in de regio. Daarin beginnen we van binnenuit. Onze belofte naar klanten zelf uitstralen. We gaan graag het gesprek aan en zetten stappen op het gebied van data gedreven werken, met bijvoorbeeld de inzet van voorspellende data.”
"Bijdragen aan het realiseren van de ambities van de klant en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente werknemers; daar ga ik voor."
Edwin Leenes
Regiodirecteur bij HumanCapitalCare

Blijf op de hoogte van interessante vacatures