#meerbetekenen

Wat is er nu mooier dan van betekenis zijn voor iemand? Voor al die werkgevers die een grote economische en maatschappelijke waarde hebben. Voor al die leidinggevenden die miljoenen werkenden ondersteunen, stimuleren en inspireren. Voor al die werkenden die elke dag opnieuw een waardevolle bijdrage leveren.

Als marktleider weten wij hoe werkend Nederland ervoor staat. Dagelijks is zo’n 4% van alle werkenden niet aan het werk. Wij kennen de oorzaak en adviseren over de juiste aanpak. Met slimme systemen en data verrijken wij de kennis en kunde van onze professionals. Zo kunnen wij samen met werkgevers het verzuim verminderen en zelfs voorkomen.

Gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland


Wij kijken hoe gezond, gemotiveerd en competent medewerkers zijn en bieden dienstverlening gericht op duurzame gedragsverandering. Werk is immers van grote betekenis voor mens en maatschappij. Werk krijgt een nog grotere betekenis als werkenden een leven lang werk doen waar ze energie van krijgen, waar ze goed in zijn en dat past in het leven dat ze leiden.


Belangrijk is dat werkenden zelf regie hebben en houden over hun werkzame leven. En dat werkgevers blijven faciliteren zodat ze gezond, gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven, afgestemd op de mogelijkheden, uitdagingen en individuele ambities. Op deze manier zijn wij van betekenis voor werkend Nederland. Voor, door en met elkaar.


#meerbetekenen

Heel veel voorbeelden

We kunnen je eindeloos veel voorbeelden geven van hoe wij van betekenis zijn. Voor elkaar, voor werkgevers en voor werkenden. Nieuwsgierig? Lees of bekijk de verhalen van onze collega’s.

0

Bram de Bont, HR Business Partner bij HumanCapitalCare

Bram de Bont is HR Business Partner bij HumanCapitalCare. Een rol waarin hij helemaal in zijn element is. "Het is een afwisselende functie die dicht tegen de business aan zit.”
1

Jesper van Rijswijk, arbeidsdeskundige bij HumanCapitalCare

Jesper van Rijswijk is arbeidsdeskundige bij HumanCapitalCare. Sinds tweeënhalf jaar versterkt hij grootzakelijke klanten en hun medewerkers.
2

Edward van Glabbeek, bedrijfsarts bij Mensely

Na jaren actief te zijn geweest als bedrijfsarts voor o.a. ArboNed en de Rabobank, werkt Edward van Glabbeek nu bij Mensely.
3

Femke van Leeuwen, bedrijfsarts bij ArboNed

Het kan superdruk zijn, maar je kunt ook je eigen balans bewaken. Je bent veel flexibeler in dit werk dan bij een baan waar je altijd op één plek bent.
Khalid el Bakali
Naast het dokteren, het klinisch redeneren, denk je ook mee met een werknemer over zijn/haar sociale én werkgerelateerde problemen.
Khalid el Bakali
Khalid el BakaliArts in opleiding bij HumanCapitalCare