#meerbetekenen

Wat is er nu mooier dan van betekenis zijn voor iemand? Voor al die werkgevers die een grote economische en maatschappelijke waarde hebben. Voor al die leidinggevenden die miljoenen werkenden ondersteunen, stimuleren en inspireren. Voor al die werkenden die elke dag opnieuw een waardevolle bijdrage leveren.

Als marktleider weten wij hoe werkend Nederland ervoor staat. Dagelijks is zo’n 4% van alle werkenden niet aan het werk. Wij kennen de oorzaak en adviseren over de juiste aanpak. Met slimme systemen en data verrijken wij de kennis en kunde van onze professionals. Zo kunnen wij samen met werkgevers het verzuim verminderen en zelfs voorkomen.

Gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland


Wij kijken hoe gezond, gemotiveerd en competent medewerkers zijn en bieden dienstverlening gericht op duurzame gedragsverandering. Werk is immers van grote betekenis voor mens en maatschappij. Werk krijgt een nog grotere betekenis als werkenden een leven lang werk doen waar ze energie van krijgen, waar ze goed in zijn en dat past in het leven dat ze leiden.


Belangrijk is dat werkenden zelf regie hebben en houden over hun werkzame leven. En dat werkgevers blijven faciliteren zodat ze gezond, gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven, afgestemd op de mogelijkheden, uitdagingen en individuele ambities. Op deze manier zijn wij van betekenis voor werkend Nederland. Voor, door en met elkaar.


#meerbetekenen

Heel veel voorbeelden

We kunnen je eindeloos veel voorbeelden geven van hoe wij van betekenis zijn. Voor elkaar, voor werkgevers en voor werkenden. Nieuwsgierig? Lees of bekijk de verhalen van onze collega’s.

0

Rob Hoedeman, bedrijfsarts bij Mensely

"Ik ben gestart als bedrijfsarts bij ArboNed en toen de kans voorbijkwam om bij de politie te werken via Mensely, heb ik deze met beide handen aangepakt."
1

Natasja Duin, bedrijfsarts bij Mensely

“Mijn werk geeft werkenden de kans om in een vertrouwelijke omgeving over moeilijke zaken te spreken.”
2

Louise Hildebrand, psycholoog bij HumanCapitalCare

“Ik zie mijn cliënten en ik heb contact met bedrijfsartsen, organisaties zelf met HR om te ondersteunen op het gebied van vitaliteit."
3

Gert Jan Klanderman, keyaccountmanager bij ArboNed

"In mijn werk ben ik veel onderweg. Ik ga in gesprek met de directies over groei, ontwikkelingen, preventie en andere vraagstukken."
Khalid el Bakali
Naast het dokteren, het klinisch redeneren, denk je ook mee met een werknemer over zijn/haar sociale én werkgerelateerde problemen.
Khalid el Bakali
Khalid el BakaliArts in opleiding bij HumanCapitalCare