#meerbetekenen

Wat is er nu mooier dan van betekenis zijn voor iemand? Voor al die werkgevers die een grote economische en maatschappelijke waarde hebben. Voor al die leidinggevenden die miljoenen werkenden ondersteunen, stimuleren en inspireren. Voor al die werkenden die elke dag opnieuw een waardevolle bijdrage leveren.

Als marktleider weten wij hoe werkend Nederland ervoor staat. Dagelijks is zo’n 4% van alle werkenden niet aan het werk. Wij kennen de oorzaak en adviseren over de juiste aanpak. Met slimme systemen en data verrijken wij de kennis en kunde van onze professionals. Zo kunnen wij samen met werkgevers het verzuim verminderen en zelfs voorkomen.


Gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland


Wij kijken hoe gezond, gemotiveerd en competent medewerkers zijn en bieden dienstverlening gericht op duurzame gedragsverandering. Werk is immers van grote betekenis voor mens en maatschappij. Werk krijgt een nog grotere betekenis als werkenden een leven lang werk doen waar ze energie van krijgen, waar ze goed in zijn en dat past in het leven dat ze leiden.


Belangrijk is dat werkenden zelf regie hebben en houden over hun werkzame leven. En dat werkgevers blijven faciliteren zodat ze gezond, gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven, afgestemd op de mogelijkheden, uitdagingen en individuele ambities. Op deze manier zijn wij van betekenis voor werkend Nederland. Voor, door en met elkaar.

Heel veel voorbeelden

We kunnen je eindeloos veel voorbeelden geven van hoe wij van betekenis zijn. Voor elkaar, voor werkgevers en voor werkenden. Nieuwsgierig? Lees of bekijk de verhalen van onze collega’s.

0

De #meerbetekenen Award 2021

Een extra blijk van waardering voor, door en met collega’s. Dit jaar won team Mediaberichtgeving.
1

Gertie Smits, manager klantteams bij HumanCapitalCare

"Ik ben er trots op dat hier in regio Zuidwest echt een goed team staat."
2

Lidwien Pieneman, arts bij ArboNed in Groningen

“Na 10 jaar als specialist ouderengeneeskunde zocht ik werk waar je breed naar de gezondheid kijkt, coachend bezig bent en samenwerkt."
3

Sylvia van der Kall en Joris den Hollander zijn beiden adviseur leiderschap en inzetbaarheid bij Mensely

Sylvia en Joris vertellen over hun relatief nieuwe rol binnen Mensely en hoe blij ze daar van worden.
4

Davey Poelma-Tap is bedrijfsarts bij ArboNed in Leeuwarden

Davey is zij-instromer. 'Wat ik mooi vind aan het vak? Dat ik als bedrijfsarts echt van toegevoegde waarde ben.'
5

Columbuslezing

In november 2022 vindt de volgende editie van de Columbuslezing plaats. Meld je voor dit exclusieve event aan via www.columbuslezing.nl.
6

Jurriaan Penders, directeur Medische zaken HumanTotalCare

“Voor mij staan autonomie en vakinhoud aan de basis. We geven collega's écht de ruimte zich te ontwikkelen en te inspireren."
7

Ellen Loeffen, experience consultant bij Mensely

"Mensely is mijn thuisfront. Mensely is klein, innovatief, een tikkeltje eigenwijs, speels en informeel."
8

Babette Voorn, casemanager bij ArboNed

"Mijn werk is heel leuk omdat ik veel autonomie hebt".