#meerbetekenen

Wat is er nu mooier dan van betekenis zijn voor iemand? Voor al die werkgevers die een grote economische en maatschappelijke waarde hebben. Voor al die leidinggevenden die miljoenen werkenden ondersteunen, stimuleren en inspireren. Voor al die werkenden die elke dag opnieuw een waardevolle bijdrage leveren.

Als marktleider weten wij hoe werkend Nederland ervoor staat. Dagelijks is zo’n 4% van alle werkenden niet aan het werk. Wij kennen de oorzaak en adviseren over de juiste aanpak. Met slimme systemen en data verrijken wij de kennis en kunde van onze professionals. Zo kunnen wij samen met werkgevers het verzuim verminderen en zelfs voorkomen.


Gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland


Wij kijken hoe gezond, gemotiveerd en competent medewerkers zijn en bieden dienstverlening gericht op duurzame gedragsverandering. Werk is immers van grote betekenis voor mens en maatschappij. Werk krijgt een nog grotere betekenis als werkenden een leven lang werk doen waar ze energie van krijgen, waar ze goed in zijn en dat past in het leven dat ze leiden.


Belangrijk is dat werkenden zelf regie hebben en houden over hun werkzame leven. En dat werkgevers blijven faciliteren zodat ze gezond, gemotiveerd en competent aan het werk zijn en blijven, afgestemd op de mogelijkheden, uitdagingen en individuele ambities. Op deze manier zijn wij van betekenis voor werkend Nederland. Voor, door en met elkaar.

Heel veel voorbeelden

We kunnen je eindeloos veel voorbeelden geven van hoe wij van betekenis zijn. Voor elkaar, voor werkgevers en voor werkenden. Nieuwsgierig? Lees of bekijk de verhalen van onze collega’s.

0

De #meerbetekenen Award 2021

Een extra blijk van waardering voor, door en met collega’s. Dit jaar won team Mediaberichtgeving.
1

Bob Boom, vitaliteit- en gezondheidsdeskundige bij ArboNed

“Ik lever een bijdrage aan de gezondheid van mijn klanten en dat geeft een heel goed gevoel.”
2

Chung Dang, procesregisseur bij ArboNed

"Ik zorg ervoor dat mensen weer gezond en duurzaam aan de slag kunnen en met plezier hun werk kunnen doen."
3

Robert Wijnolst, praktijkondersteuner bedrijfsarts bij Mensely

"Naast de eerste gesprekken met medewerkers die verzuimen, komt het ook voor dat ik werknemers begeleid in hun re-integratietraject."
4

Ben Sörensen, arts bij ArboNed

"Ik heb de keuze gemaakt voor bedrijfsgeneeskunde, omdat ik dan meer autonomie heb en zelf mijn spreekuren kan plannen."
5

Dorian Kouwijzer, psycholoog bij HumanCapitalCare

"Je ziet mensen echt groeien en dat gene waardoor ze vastgelopen zijn, lossen we op. Dat maakt mijn werk echt leuk."
6

Ad van Zundert, veiligheidskundige bij ArboNed

"Je kijkt in de keuken van de klant en krijgt een goed beeld hoe de arbeidsomstandigheden geregeld zijn."
7

Jolein van Dijk, re-integratie- en preventieadviseur bij ArboNed

"In ons multidisciplinaire team ben ik de spin in het web. Samen meer kunnen betekenen maakt mijn werk echt leuk."
8

Petra van Es, medewerker projectbureau bij Focus

Petra werkt als 30 jaar voor Focus waar ze veel ruimte krijgt om werk en privé te combineren" "Ik werkte 17 jaar geleden al met een VPN-verbinding vanuit huis."