Bedrijfsarts (worden) bij HumanCapitalCare

Of je nu net als arts afgestudeerd bent, een zij-instromer bent of al jaren bedrijfsarts, kom #meerbetekenen bij HumanCapitalCare.
Bij HumanCapitalCare ben je partner voor de grootzakelijke markt. Vanuit onze regiokantoren en met ruim 500 collega's hebben we een landelijke dekking met een klantgerichte aanpak. Hoe we dit doen? Met enthousiaste professionals zoals jij.

Word jij partner voor onze grootzakelijke klanten?

Onze artsen aan het woord

Jij kiest wat past

Aandacht voor jou

Wij creëren optimale arbeidsomstandigheden voor onze professionals, zodat jij de regie en vrijheid houdt over je eigen loopbaan.

Autonomie als basis

Autonomie als basis

In afstemming met je collega's heb jij de regie over je agenda en kun je binnen afgesproken kaders zelf bepalen wanneer en hoe je werkt.
jezelf ontwikkelen

Blijf jezelf ontwikkelen

Maak gebruik van onze eigen Academy met diverse workshops en opleidingen. Wij ondersteunen jouw ambities en zorgen voor de faciliteiten.

Ontwikkelpaden

Samen organisaties in beweging brengen

Richting geven en ondersteunen op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Iets wat alleen gebeurt wanneer werkgevers en werknemers oprecht aandacht hebben voor elkaar. Precies daar ligt onze kracht: aandacht. Wij brengen werkgevers en medewerkers in beweging. Op een transparante manier. Strategisch en onderbouwd, vanuit visie en samenwerking. Zo zijn wij van betekenis voor onze klanten. Wil jij ook #meerbetekenen voor werkend Nederland?Vind de vacature die bij jou past

Blijf op de hoogte van interessante vacatures