Werken bij HumanTotalCare

Werken bij het merk HumanTotalCare betekent dat je er bent voor 1.500 collega’s. Je bent werkzaam bij een stafafdeling of bij R&D en jouw werk heeft impact op alle merken binnen onze organisatie. 

Hoe is het om bij HumanTotalCare te werken?

Als je werkt bij HumanTotalCare ben je van betekenis voor heel werkend Nederland. Want de merken ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely, Focus en DIC leveren een bijdrage aan werkend Nederland, om hen gelukkig, gezond en competent aan het werk te helpen. En die merken vallen onder de paraplu van HumanTotalCare. Dus als je werkt bij HumanTotalCare ben je indirect ook van betekenis voor werkend Nederland, leuk he?

Welke programma's hebben we voor artsen (of beginnend artsen)?

Als student medicijnen, als trainee, als arts in opleiding, of als geregistreerd bedrijfsarts bij een van onze merken, kan je verschillende ontwikkelpaden doorlopen. Zo kan je bij ons coschappen lopen en hebben we een mooi Trainee-programma (ook voor zij-instromers) ontwikkeld. Je kan bij ons in opleiding gaan tot bedrijfsarts en als je die uiteindelijk hebt afgerond, houdt jouw ontwikkeling nog niet op. Je kan bij ons verschillende ontwikkelpaden doorlopen, zo bepaal je zelf de regie en kan je werk doen dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Klik hiernaast voor de verschillende programma's. 
0

Bedrijfsartsen

Bij ons raak je als bedrijfsarts nooit uitgeleerd. Je kunt kiezen uit acht ontwikkelpaden passend bij jouw ambitie.
1

AIOS

Na het traineeship kun je in opleiding tot bedrijfsarts waarin wij inhoud met inspiratie op een unieke wijze combineren.
2

Traineeship

Voor basisartsen en zij-instromers bieden wij een 1-jarig traineeship waarin je niet alleen het vak leert kennen, maar ook onze organisatie.
3

Coschappen

Met een uitgekiend coschapprogramma laten we jonge artsen tijdens hun studie kennismaken met ons vak en de organisatie.
Werken bij IT&Care

Dit doen we bij IT&Care

Bij IT&Care combineren we passie, plezien en continuous delivery. We ontwikkelen softwareoplossingen voor onze eigen (medische) professionals en voor ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden met wie we indirect samenwerken.  
Werken bij HumanCapitalCare

Dit doen we bij HumanTotalCare

Wij zijn partner voor werkend Nederland. We versterken organisaties en medewerkers op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Voor en met onze grootzakelijke klanten. 
Werken bij Focus

Dit doen we bij Focus

Bij Focus weten we dat iedereen die werkt, van jong tot oud, op een bepaald moment in het leven behoefte heeft aan loopbaanadvies. En dat is wat wij doen. Wij vinden het belangrijk dat werkenden regie nemen over hun werkzame leven en energie krijgen van hun werk en doen wat bij ze past in de fase van hun leven. En daarin begeleiden wij hen. 
Wat ben je prachtig HCC

Werken bij HumanCapitalCare

Ook HumanCapitalCare is een prachtig merk binnen HumanTotalCare

Marco Hurenkamp over IT&Care

Algemeen directeur van IT&Care Marco Hurenkamp over onze twee hoofdtaken en de zaken die werken bij ons zo leuk, boeiend en uitdagend maken voor de echte IT-er. 
Op deze pagina zal in de toekomst meer informatie komen over de merken. Dit is een testpagina