Bedrijfsgeneeskunde (n)iets voor jou?

Bedrijfsgeneeskunde valt onder de sociale geneeskunde en is allesbehalve saai. Binnen dit vakgebied kom je namelijk in aanraking met diverse ziekten en aandoeningen, waarbij je zowel aan curatieve als preventieve vraagstukken werkt. Daarnaast krijg je te maken met medische, sociale, juridische en bedrijfseconomische aspecten. 
De maatschappelijke relevantie van het werk is bovendien groot. Met de vergrijzende beroepsbevolking, de stijgende pensioenleeftijd en de toename van het aantal chronisch zieken op de werkvloer zal de vraag naar bedrijfsgeneeskundige zorg alleen maar toenemen.
HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken en met elkaar hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Want als je werk doet wat je leuk vindt, wat je kunt én dat past in het leven dat je leidt, dán is werk ’t meest van betekenis. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij. De wijze waarop we hier invulling aan geven verschilt per merk.
Ben je bijna klaar met je studie en wil je meer weten over bedrijfsgeneeskunde? Dan bieden we verschillende mogelijkheden:
  • Kom een dagje meelopen om zelf te ervaren hoe een werkdag van een bedrijfsarts eruitziet.
  • Loop je keuzecoschap, semi-artsstage of wetenschapsstage bij ons. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected].
  • Of neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je vragen over het werken als bedrijfsarts, ons traineeship of de diverse arbodiensten van HumanTotalCare? Onze recruiters Annelies Smout  (06-28637724) en Marieke Vermaat (06-51919251)  vertellen je er graag mee over. 
Blijf jezelf ontwikkelen

Tijd voor de cliënt

Als bedrijfsarts heb je ruimschoots de tijd voor je cliënten. Zo kun je een compleet beeld krijgen van iemands situatie. Voor de administratieve taken blok je zelf de tijd die je nodig hebt.

Autonomie als basis

Geen weekend- en avonddiensten

In afstemming met je collega's heb jij de regie over je agenda en kun je binnen afgesproken kaders zelf bepalen wanneer en hoe je werkt. In het weekend en de avonden zijn we gesloten. 

Jij kiest wat past

Jij kiest wat past

Kies het klantenportfolio dat bij je past. Van werken voor ondernemers, grootzakelijke klanten of organisaties die zelf regie voeren op het domein van werk & gezondheid. Op kantoor, vanuit huis, of bij de klant.

Blijf jezelf ontwikkelen

Blijf jezelf ontwikkelen

Het vakgebied bedrijfsgeneeskunde is breed en volop in beweging. Volg via ons je opleiding tot specialist en blijf via geaccrediteerde nascholing up-to-date.

Ontdek bedrijfsgeneeskunde bij ons

Waarom kiezen voor een coschap bedrijfsgeneeskunde

Iris van den Wittenboer en Ilse van de Leemkolk, beiden arts in opleiding tot specialist bedrijfsgeneeskunde, vertellen in deze korte video's waarom zij na coschappen te hebben gelopen in het ziekenhuis, voor een coschap bedrijfsgeneeskunde kozen.

Ruime keuze in klantgroepen

Binnen HumanTotalCare is er volop keuze: ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely zijn drie verschillende merken met eigen dienstverlening. Met elkaar hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Dat is wat ons bindt en de wijze waarop we hier invulling aan geven verschilt per merk. Natuurlijk delen we ook veel samen: we hebben één opleidings- en inspiratieprogramma voor al onze artsen, één ontwikkel- en vitaliteitsprogramma voor alle collega’s en één afdeling Research & Development.

ArboNed

Trekt het ondernemerschap je aan en wil je dagelijks contact met een diversiteit aan bedrijven? Kies dan voor werken bij ArboNed. ArboNed ontzorgt het mkb en staat dagelijks klaar voor ruim 63.500 mkb’ers met in totaal ruim 665.000 werknemers.
HumanCapitalCare

HumanCapitalCare

Wil je liever werken voor de grootzakelijke markt? Dan voel jij je thuis bij HumanCapitalCare. Als bedrijfsarts werk je samen met grote klantorganisaties met aansprekende namen. Je bent daar de adviseur van de directie op het gebied van werk en gezondheid.
Mensley

Mensely

Ben je bedrijfsarts én beschik je over coach-kwaliteiten? Dan past Mensely bij je. Mensely begeleidt bedrijven, vanuit de maatwerkregeling, bij en naar eigen regie. En pakt een initiërende en coachende rol om te komen tot integraal verzuim- en gezondheidsmanagement.

Artsen aan het woord

De laatste vacatures voor artsen

Blijf op de hoogte van interessante vacatures