Eerste kennismaking met het vak

Wij investeren graag in talentvolle en ambitieuze studenten geneeskunde. Voor nieuwsgierige studenten bieden we een inhoudelijk én inspirerend coschapprogramma, onder begeleiding van onze eigen enthousiaste bedrijfsartsen. Om te ontdekken wat je als bedrijfsarts kan betekenen voor werkgevers en werkenden in Nederland.

Wil je meer informatie over ons coschapprogramma? Neem contact op met Marieke Vermaat

Goede balans werk-privé

Goede balans werk-privé

Kies voor werk dat past in het leven dat je leidt voor een betere balans tussen werk en privé.
Traineeship

Traineeship

Volg na je studie een 1-jarig traineeship bij ons dat draait om de praktijk, beleving en inspiratie, met vaste begeleiding.
Multidisciplinaire organisatie

Multidisciplinaire organisatie

Samen maken we het verschil. Bij ons werk je niet alleen, maar met collega's uit verschillende disciplines.

In de schoenen van een bedrijfsarts

Tijdens het coschap is er veel aandacht voor jou. Je krijgt een vaste begeleider toegewezen bij wie je terecht kunt om ervaringen en vragen te delen en te evalueren. Je volgt een divers programma dat in het teken staat van praktijkervaring en inspiratie opdoen, kennismaken met de organisatie en met verschillende disciplines binnen de arbodienstverlening. Dit programma en alle ins en outs over jouw coschap vind je in jouw persoonlijke digitale co-platform. Je krijgt vanaf dag één ruimte om zelf aan de slag te gaan en eigen inbreng is altijd welkom.

Hoe zou zo’n week als coassistent in de schoenen van een bedrijfsarts eruit kunnen zien?

Op je eerste dag kom je naar het hoofdkantoor en ontmoet je jouw begeleider. Na de lunch draai je meteen een uurtje mee. Je sluit de dag af met een afspraak met een sales-collega die je meer uitlegt over de organisatie. Dinsdag ga je naar een klantlocatie waar je mee loopt met de bedrijfsarts en spreekuren voert. Ook woon je een overleg met de werkgever bij. Woensdag vindt de Columbuslezing van HumanTotalCare plaats op een inspirerende locatie. Donderdag draai je eerst spreekuren op het hoofdkantoor en ga je daarna langs bij een bedrijfsmaatschappelijk werker op locatie. Vrijdagochtend loop je mee met de Praktijkondersteuner van de bedrijfsarts (POB’er) en sluit je in de middag af met een Teams afspraak met een Arbeidsdeskundige die jou uitlegt over zijn vak.

Keuze in merk

Geef zelf vorm aan je coschap en ontdek of het vak van bedrijfsarts bij je past. In overleg met jouw faculteit bepaal je bij welk merk binnen HumanTotalCare je het coschap wilt lopen. 

ArboNed

ArboNed

Samenwerken binnen hechte, multidisciplinaire teams. Je ontwikkelen in een informele sfeer. En van betekenis zijn voor mkb'ers bij jou in de buurt.
HumanCapitalCare

HumanCapitalCare

Organisaties versterken op het gebied van gezond, gemotiveerd en competent werken. Voor en met onze grootzakelijke klanten maak jij het verschil.
Mensely

Mensely

Leidinggevenden en medewerkers inspireren tot goed leiderschap en eigenaarschap.

Na je coschap

Ben je na je studie nog steeds enthousiast? Ook dan helpen we je graag verder in je ontwikkeling. Wij bieden een éénjarig traineeship aan dat speciaal is ontwikkeld om jou zoveel mogelijk te laten zien en ervaren van wat het vak van bedrijfsarts inhoudt en welke unieke mogelijkheden onze organisatie biedt. Vervolgens kun je bij ons starten als arts in opleiding (AIOS). Deze vierjarige opleiding tot bedrijfsarts biedt naast werken in het vak, ook inspiratie en ontwikkelingsmogelijkheden die de beleving als AIOS alleen nog maar leuker maken. 

Wil jij jouw coschap lopen bij ArboNed, HumanCapitalCare of Mensely?

Aanmelden doe je via de route van jouw eigen faculteit. Voor vragen over ons coschap, onze organisatie of het vak bedrijfsarts kun je terecht bij Marieke Vermaat. 

Marieke Vermaat
Co-schap
"Jouw coschap bij HumanTotalCare is persoonlijk en vol variatie. Door zelf aan de slag te gaan doe je uitgebreid ervaring op binnen alle aspecten van het vak"
Ellen Loeffen
Coördinator coprogramma

Bekijk onze laatste vacatures

Blijf op de hoogte van interessante vacatures