Eerste kennismaking met het vak

Wij investeren graag in talentvolle en ambitieuze studenten geneeskunde. Voor nieuwsgierige studenten bieden we een inhoudelijk én inspirerend coschapprogramma, onder begeleiding van onze eigen enthousiaste bedrijfsartsen. Om te ontdekken wat je als bedrijfsarts kan betekenen voor werkgevers en werkenden in Nederland.
Goede balans werk-privé

Goede balans werk-privé

Kies voor werk dat past in het leven dat je leidt voor een betere balans tussen werk en privé.
Traineeship

Traineeship

Volg na je studie een 1-jarig traineeship bij ons dat draait om de praktijk, beleving en inspiratie, met vaste begeleiding.
Multidisciplinaire organisatie

Multidisciplinaire organisatie

Samen maken we het verschil. Bij ons werk je niet alleen, maar met collega's uit verschillende disciplines.

Keuze in merk

In overleg met onze recruiters kies je bij welk merk binnen HumanTotalCare je het coschap wil lopen. Zo heb je bij ArboNed te maken met ondernemers binnen het mkb. Denk aan de lokale bakker, maar ook een middelgroot productiebedrijf valt hieronder. Bij HumanCapitalCare werk je met werkgevers uit de grootzakelijke markt. En bij Mensely help je organisaties in de transitie naar eigen regie: zij zijn de kennispartner als het gaat om leiderschap en eigen regie. Geef zelf vorm aan je coschap en ontdek of het vak van bedrijfsarts bij je past.

Aandacht voor jou

Tijdens het coschap is er veel aandacht voor jou als student. Je krijgt een vaste begeleider met wie je elke dag contact hebt. Daarnaast volg je een vast programma dat je online kunt raadplegen. In dit programma staan praktijkervaring opdoen, kennismaken met verschillende disciplines binnen de arbodienstverlening en de organisatie centraal. Ook inspiratie in de vorm van een Columbuslezing of een sessie bij de klant, zijn opgenomen in het programma. Tot slot krijg je vanaf dag één alle ruimte om zelf aan te gaan en is eigen inbreng welkom.

Na je coschap

Ook na je coschap blijf je van harte welkom bij onze organisatie. Onze recruiters houden graag contact met je om je persoonlijk uit te nodigen voor onze eigen Columbuslezingen en een jaarlijkse coborrel. Ben je na je studie nog steeds enthousiast? Ook dan helpen we je graag verder in je ontwikkeling. Meld je aan voor ons 1-jarig traineeship en start vervolgens als arts in opleiding (AIOS) de opleiding. Zo blijf je in ontwikkeling en leer je het vak en onze organisatie nog beter kennen.
Co-schap
"Jouw coschap bij HumanTotalCare is persoonlijk en vol variatie. Door zelf aan de slag te gaan doe je uitgebreid ervaring op binnen alle aspecten van het vak"
Ellen Loeffen
Coördinator coprogramma

Bekijk onze laatste vacatures

Blijf op de hoogte van interessante vacatures