Ga aan de slag als veiligheidskundige bij ArboNed


Mkb-ondernemers willen graag doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Van arbobeleid, veilig werken en RI&E’s (risico-inventarisatie en – evaluaties) hebben ze vaak minder kaas gegeten. Als veiligheidskundige bij ArboNed zet jij jouw uitgebreide kennis en ervaring in om hen te ondersteunen. Zo kun je écht #meerbetekenen voor mkb-ondernemers in verschillende regio’s in Nederland.

Wil jij het mkb veiliger en gezonder maken? Bekijk onze vacatures

Onze veiligheidskundigen aan het woord

Jij kiest wat past

Werk dichtbij

Werk dankzij onze landelijke spreiding dicht bij huis. Thuiswerken is natuurlijk ook een optie.

Autonomie als basis

Autonomie als basis

In afstemming met je collega's heb jij de regie over je agenda en kun je binnen afgesproken kaders zelf bepalen wanneer en hoe je werkt.
jezelf ontwikkelen

Blijf jezelf ontwikkelen

Maak gebruik van onze eigen Academy met diverse workshops en opleidingen. Wij ondersteunen jouw ambities en zorgen voor de faciliteiten.

Wij zetten vol in op ontwikkeling

Voor onze artsen - van co tot basisarts, van AIOS tot bedrijfsarts - bieden we een uitvoerig opleidings- en inspiratieprogramma.


Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

Van de bakker op de hoek tot een internationaal bekende distilleerderij. ArboNed helpt mkb'ers met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Verzuim en preventie staan niet altijd hoog op de to-do lijst, maar dankzij jouw persoonlijke aanpak raken zij toch overtuigd van het belang.

Blijf op de hoogte van interessante vacatures