Ga aan de slag als bedrijfsarts bij ArboNed

Ben jij net als arts afgestudeerd, een zij-instromer of werk je al jaren als bedrijfsarts? Kom #meerbetekenen bij ArboNed voor de mkb-ondernemers in Nederland.
Werken bij ArboNed is samenwerken binnen hechte, multidisciplinaire, zelfsturende teams. Je kunt groeien in een informele cultuur zonder overbodige managementlagen.

Klinkt jou dat als muziek in de oren? Check dan onze vacatures, of bekijk de verhalen van collega-artsen.

Wil jij het mkb ontzorgen? Bekijk onze vacatures

Onze artsen aan het woord

Jij kiest wat past

Werk dichtbij

Werk dankzij onze landelijke spreiding dicht bij huis. Thuiswerken is natuurlijk ook een optie.

Autonomie als basis

Autonomie als basis

In afstemming met je collega's heb jij de regie over je agenda en kun je binnen afgesproken kaders zelf bepalen wanneer en hoe je werkt.
jezelf ontwikkelen

Blijf jezelf ontwikkelen

Maak gebruik van onze eigen Academy met diverse workshops en opleidingen. Wij ondersteunen jouw ambities en zorgen voor de faciliteiten.

Wij zetten vol in op ontwikkeling

Voor onze artsen - van co tot basisarts, van AIOS tot bedrijfsarts - bieden we een uitvoerig opleidings- en inspiratieprogramma.


Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

Van de bakker op de hoek tot een internationaal bekende distilleerderij. ArboNed helpt mkb'ers met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Verzuim en preventie staan niet altijd hoog op de to-do lijst, maar dankzij jouw persoonlijke aanpak raken zij toch overtuigd van het belang.

Blijf op de hoogte van interessante vacatures