Arbeidsdeskundige

Als arbeidsdeskundige bij ArboNed, HumanCapitalCare of Mensely, allen onderdeel van HumanTotalCare, ben je een specialist op het gebied van re-integratie. Je onderzoekt welke stappen nodig zijn om terugkeer naar werk mogelijk te maken. Hiervoor werk je samen met andere professionals uit de regio. Zo dragen jullie gezamenlijk bij aan het verminderen van langdurig verzuim en het bevorderen van een spoedige en verantwoorde terugkeer naar werk.

Waarom arbeidsdeskundige bij ArboNed, HumanCapitalCare of Mensely?

ArboNed, HumanCapitalCare en Mensely zijn onderdeel van HumanTotalCare. En met elkaar hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: #meerbetekenen voor werkend Nederland.

Kom #meerbetekenen als arbeidsdeskundige bij ArboNed als je graag met diverse klanten, mkb-ondernemers, werkt. Kies voor HumanCapitalCare als je vanuit een brede blik van betekenis wil zijn voor grootzakelijke klanten. Kies voor Mensely als je grote opdrachtgevers wil ondersteunen en eigenaarschap wil nemen over het verzuimproces.

Andrea is arbeidsdeskundige en inzetbaarheidscoach

Andrea zocht een nieuwe, prettige werkomgeving om van betekenis te zijn voor grootzakelijke klanten. En die plek vond ze bij HumanCapitalCare.

Welk merk past bij jou?

Jij kiest wat past

Werk dichtbij

Werk dankzij onze landelijke spreiding dicht bij huis. Thuiswerken is natuurlijk ook een optie.

Autonomie als basis

Vertrouwen

Pak de regie en neem initiatief, die ruimte is er. Zowel op het gebied van werk als je persoonlijke groei.

Multidisciplinair werken

Multidisciplinair werken

Vanuit een multidisciplinair team breng je klanten in beweging. Jij kunt hier écht van betekenis zijn en bijdragen met jouw expertise.

Stel stel jouw vraag

Mayke recruiter

Mayke Jenner komt graag met je in contact


Blijf op de hoogte van interessante vacatures